Home > DECS

DECS s-a lansat în martie 2014, pornind de la ideea ca există un public dornic de entertainment inteligent.
DECS s-a născut din dorința de a contracara non-valoarea, mediocritatea și banalul, aducând în schimb în prima linie elita gândirii românești. De la IT, economie sau medicină până la religie și psihologie, DECS oferă idei strălucite, povești de viață despre eroi adevărați, chiar dacă uneori neștiuți de nimeni, și acces liber la conținut care informează, captivează și inspiră. DECS este o destinație online pentru orice spirit curios și îndrăzneț.
Ce conține DECS? Teme de gândire din știința secolului 21. Teorii economice care explică nu ceea ce vor să ne spună ei, ci ceea ce trebuie să știm noi. În loc de “sfatul medicului”, medicina de vârf pe înțelesul tuturor. O colecție de oameni care au cu adevărat ceva de spus.
DECS încurajează comentariile interactive și își dorește să devină locul unde oamenii care au pasiuni asemănătoare sau total diferite se pot găsi unii pe alții.
DECS caută parteneri care să demonstreze aceeași pasiune pentru identificarea și prezentarea unor concepte extraordinare în fața publicului său, consumator de entertainment inteligent.
DECS ridică ștacheta pentru crearea unei biblioteci online în care orice român să își găsească modelele și eroii de care avem cu toții nevoie. Este o platformă unde lucrurile complicate devin accesibile, iar cele simple devin excepționale.

DECS. Pe bază de idei. 

Echipa

Parteneri

Termeni și condiții

La DECS, obiectivul nostru este să răspândim idei. Ca urmare, vă încurajăm să vizionați și să dați share pe materialele DECS. Desigur, există și câteva restricții importante care se aplică. Orice material DECS utilizat trebuie să se supună Termenilor și Condițiilor de Utilizare prezentate aici, dar care vor putea fi reactualizate în anumite momente.

Informațiile și materialele prezentate pe acest website sunt protejate în conformitate cu prevederile legale referitoare la drepturile de autor si drepturile conexe. Reproducerea prin orice mijloace și pe orice suport precum și folosirea website-ului și/sau a materialelor prezentate, sunt permise cu acordul prealabil al DECS. Pentru obținerea acordului ne puteți contacta la adresa contact[@]decs.eu. Decs.eu nu își asumă răspunderea pentru punctele de vedere prezentate pe acest website, acestea aparținând persoanelor intervievate.

DECS încurajează instituțiile de învățământ să utilizeze în scopuri didactice informațiile și materialele prezentate pe acest website. Dacă sunteți reprezentantul unei instituții de învățământ, contactați-ne la adresa contact[@]decs.eu pentru a beneficia de suportul nostru.

Vă mulțumim și vă invităm să vă delectați cu materialele DECS !